DORPSRAAD LEPELSTRAAT

SmallRepairs sponsor van Dorpsraad Lepelstraat

Hoewel we normaal niet aan sponsoring doen, hebben we in deze uitzondering gekozen voor een algemeen dienend doel waarvan we als gehele bevolking van Lepelstraat  kunnen profiteren.

Meer dan 30 jaar ervaring met reparatie, onderhoud, modificatie en refurbishing bij Small-Repairs voor consument en bedrijfsleven.

Ons werkgebied is heel divers en omvat o.a. beeldschermen, computers, speelautomaten, digitale ontvangers, netwerken (bedraad en draadloos) en waar mogelijk ook nog op componentenniveau of zonder schema, naai- en lockmachines, fijne mechatronica.

Printplaatreparatie van o.a. wasmachines, wasdrogers, vaatwassers tegen een scherpe prijs.

Er is een wekelijkse regionale ophaal- en retourdag, op deze dag betaald U geen voorrijkosten. Uw defecte pc, laptop, naaimachine, lockmachines of andere electronische apparaten wordt gratis opgehaald en terug gebracht na onderhoud of reparatie.

Regionale gratis ophaal- en retourroute loopt van Putte tot Dinteloord en het eiland Tholen. Parkeergeld in centrum Bergen op Zoom wordt wel berekend.

 

Wilt U sneller geholpen worden dan kunt U het ook even brengen....

 

Denk dan even aan www.smallrepairs.nl .

 

Wij zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 21057353. 

 

Nieuwsflits

 • Glasvezel, 37% kiest voor glasvezel.
   
  De inwoners van Lepelstraat hebben massaal glasvezel voor nu en de toekomst gesteund. Als Dorpsraad vinden we het fijn dat het idee gerealiseerd kan worden en de inwoners dit ook vinden.
  Belangrijk voordeel is dat er straks in ons dorp uit 3 systemen met nog meer aanbieders gekozen kan worden. ADSL, COAX of GLASVEZEL. Meer keuze en hopelijk meer concurrentie.
   
 • Vergadering bijwonen?

  Zoals U op onze website kunt zien vergaderen we regelmatig maar hebben veel mensen geen idee wat we allemaal doen.

   

  Om meer bekendheid te geven komt ongeveer 1 week voor de vergadering de agenda online.

   

  U bent van harte welkom om een vergadering bij te wonen.